Palvelut

Palvelut

Yhä useammat palveluiden hakijat saavat nykyään ensimmäisen kosketuksensa palveluja tarjoavaan yritykseen juuri Internetin kautta. Löytyykö yrityksesi ja kuinka hyvin lukuisien muiden palveluntarjoajien joukosta? Mikä on yrityksesi luoma ensivaikutelma, joka jää etsijälle mieleen pitkäksi aikaa?

Jahacon Oy tekee asiakkailleen kattavia web-markkina-selvityksiä, joissa tutkitaan yrityksen kilpailutilannetta Internetissä. Tällöin tarkastellaan yrityksen näkymistä (löydettävyys ja mahdollisen sivuston edustavuus ja käyttökelpoisuus) ja verrataan sitä tärkeimpiin kilpailijoihin.

Selvityksen perusteella tehdään suunnitelma, johon kerättyjen ideoiden perusteella pyritään parantamaan yrityksen liikevaihtoa nettiä hyödyntämällä.

Seuraavassa kerrotaan näistä erilaisista keinoista, joilla edellä mainittua toteutetaan yhteistyökumppaniemme tietotaitoa ja kokemusta hyödyntämällä.

 

Yhteistyössä Iotekin tai WebGenin kanssa toteutamme mm. seuraavia palveluita:

Nettisivustojen suunnittelu ja toteutus - kotisivut näkyviin kaikilla laitteilla

Toteutamme Internet-sivustot avaimet käteen -periaatteella nopeasti ja edullisesti. Teemme toiveittesi pohjalta valmiin ulkoasuehdotuksen, jonka sitten hyväksyt. Sivusto julkaistaan haluamallasi web-hotellipalvelimella ja toimitamme tarvittaessa myös verkko-osoitteet. Voit itse tehdä nettiselaimella muutoksia sivustosi sisältöön tai halutessasi voit myös teettää muutokset meillä. Mikäli hoidat itse muutokset sivuston mukana tulevalla helppokäyttöisellä julkaisutyökalulla, emme veloita mitään sivuston ylläpitomaksua. Ainoastaan valittu web-hotellipalvelun tarjoaja veloittaa tarvitsemastasi palvelintilasta oman hinnastonsa mukaan (tyypillisesti n. 30€ - 150€ / vuosi).

Perussivustopakettiin kuuluu:

 • selvitys siitä, minkälaista nettinäkyvyyttä todella tarvitset
 • kotisivujen tyylikäs ulkoasu hyväksymäsi luonnoksen pohjalta
 • halutessasi sivusto mukautuu täydellisesti pöytäkoneen laajakuvanäytöltä älypuhelimen ja tabletin muutaman tuuman näytöille asti eli on responsiivinen
 • sisällöntuotanto toimittamasi aineiston perusteella
 • sivut voivat sisältää tekstiä, kuvia, tiedostoja, lomakkeita, nettivideoita, kuvagallerioita, ajankohtaispalstoja, blogi-palvelun ja vaikka ajanvarauskalenterin
 • mahdollisuus lisätä sivuja ja muita elementtejä myöhemmin
 • tehokas hakukoneoptimointi sivuston löydettävyyden parantamiseksi
 • sivuston varustaminen Google Analytics-koodilla, joka mahdollistaa ilmaisen Google
  Analytics-sovelluksen käyttämisen sivuston kävijäseurantaan
 • helppokäyttöinen selaimella käytettävä julkaisutyökalu, jolla sivuja voi päivittää itse
 • uuden verkkotunnuksen varaaminen tai vanhan siirto
 • verkkosivuston siirto haluttuun web-hotelliin

Laajennamme perussivuston helposti myös toimivaksi ja tehokkaaksi verkkokaupaksi, kysy lisää!

Nykyään yhä useampi selaa nettiä älypuhelimilla ja tableteilla. Tarvittaessa suunnittelemme sivustot erityisesti nämä pienemmät näyttökoot huomioiden, joko automaattisesti skaalautuvina tai juuri mobiililaitteille optimoituina sivustoina.

 

Web-markkinoinnin suunnittelu, konsultointi ja toteutus

Kun Internet-sivustolle halutaan lisätä kävijöitä ja omaa liiketoimintaa sitä kautta kasvattaa, on sivustoa markkinoitava. Nämä Internet-ratkaisuina tehtävät toimenpiteet toteutetaan Iotekin osaavan tiimin kanssa.

 

Kyselytutkimusten toteuttaminen

Kyselytutkimussovelluksemme avulla voit toteuttaa joko omassa yrityksessäsi, asiakkaasi yrityksessä tai laajemminkin isolle vastaajajoukolle tarkoitettuja erilaisia räätälöityjä kyselyitä. Kyselyn voit rakentaa itse tai se rakennetaan toiveittesi mukaan sisältäen perustietojen keruun (ikä, sukupuoli jne.), varsinaiset kysymykset (väittämät, monivalinnat, vapaat vastaukset) ja kattavan raportoinnin hakuehtojen perusteella. Tälläisia kyselyitä voivat olla esim. työhyvinvointikyselyt, tuotetunnettuuskyselyt, palautekyselyt ja erilaiset mielipidekyselyt.

 

Edustamme Mercantuksen TimeWorks®-ohjelmistoa:

Toiminnanohjaukseen ja resurssien hallintaan TimeWorks®

Mercantus TimeWorks® WF -ohjelmistolla optimoidaan työn kulku ja automatisoidaan tiedonkeruutyö.

Mercantus TimeWorks® WF on internet-selaimella toimiva ohjelmistoratkaisu, jonka avulla optimoidaan työn kulku töiden vastaanotosta ja resursoinnista aina laskutukseen sekä palkanmaksun perusteisiin asti. Pienemmille yrityksille TimeWorks® voi olla kokonaisratkaisu, mutta suuremmille yrityksille tärkeä osa kokonaisuutta on ohjelmiston liittäminen osaksi yritysten taustajärjestelmiä. Suurin hyöty ohjelmistolla saavutetaan aloilla, joissa on useita tekijöitä ja vaihtuvia työkohteita.

TimeWorks® TL on kalenteripohjainen internetselaimella toimiva resurssien hallinnan ratkaisu. Alansa "jättiläinen" soveltuu lähes kaiken tyyppisten varausjärjestelmien toteutukseen. Varattava kohde voi olla esimerkiksi henkilö, ajoneuvo, laite, tila, paikka tai näiden yhdistelmät.


Teemme myös laajempia selvityksiä asiakkaan sähköisten palveluiden kehittämiseksi, jolloin pyrimme yhdistämään yhteistyökumppaniemme palveluita suuremmiksi kokonaisuuksiksi aivan asiakkaan tarpeiden mukaan.