“Reilu meininki”

Olen koulutukseltani sähkötekniikan diplomi-insinööri ja urani alussa työskentelin vuosia kansainvälisen konsernin monipuolisissa myyntiin ja markkinointiin liittyvissä työtehtävissä sekä kotimaassa että ulkomailla.

Haaveenani oli kuitenkin hypätä perinteisten työaikojen ulkopuolelle ja vastata itse työni tuloksista. Vuonna 2007 minulle tarjoutui mahdollisuus irrottautua palkkatyöstä ja vaihtaa maisemaa Etelä-Pohjanmaan lakeuksille, missä taivas aukeaa laajana edessä katseen levätessä kaukana taivaanrannassa.

Perustin yritykseni Jahacon Oy:n tuolloin loppuvuodesta tarkoituksenani auttaa muita yrityksiä näkymään ja tehostamaan toimintaansa verkon avulla. Vuosien mittaan Jahaconilla on ollut monia yhteistyökumppaneita, joiden avulla on asiakkaille toteutettu erilaisia nettinäkyvyyden tehostamiseen liittyviä projekteja, joiden avulla asiakkaat ovat lisänneet omaa tulostaan.

Vuonna 2012 Jahaconille tuli mukaan mahdollisuus edustaa kotimaista Mercantus Oy:tä, jonka kehittämä TimeWorks® -resurssienhallintaohjelmisto soveltuu ja taipuu kaiken tyyppisten resurssien toiminnanohjaukseen ja niiden varausjärjestelmäksi. Suuri osa yrityksistä toimialasta riippumatta perustaa toimintansa erilaisten resurssien hallintaan. Resursseja voivat olla ihmiset, tilat, ajoneuvot, koneet jne.

Jahacon Oy toimii sekä alueellisesti Etelä-Pohjanmaalla että valtakunnallisesti asiakkainaan yritykset ja yhteisöt. Päätoimipaikka on Seinäjoki.

Minulle suurinta tyydytystä työurallani on tuonut mahdollisuus saattaa yhteen ja kohtaamaan asiakkaiden erilaiset tarpeet ja keinot niiden tyydyttämiseen mahdollisimman hyvin tarkoitukseen soveltuvalla tavalla.

Jahacon Oy:lle asiakastyytyväisyys on aivan numero yksi. Senpä takia sloganit ”Jahacon jeesaa” ja ”Reilu meininki” ovat sydäntäni lähellä!

Jari Halonen